-

Gözden kaçırmayın

Bolvadin Ticaret Borsası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Arıkan’a Ziyaret GerçekleştirdiBolvadin Ticaret Borsası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Arıkan’a Ziyaret Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Başmakçı ilçesinin Yaka, Yassıören, Akkeçili ve Hırka köylerinde yeni destekleme modeli hakkında bilgilendirme toplantıları yapıldı. Bu toplantılara Başmakçı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Uzay Yalçınkaya ve Hayvan Sağlığı personelleri katıldı.

Toplantılar kapsamında çiftçilere, üretim verimliliğini artıracak yeni destekleme modelinin detayları anlatıldı. Programın amacı, çiftçilerin daha bilinçli bir şekilde desteklerden yararlanmalarını sağlamak ve üretim seviyesini yükseltmek olarak açıklandı.

Toplantılar, kırsal bölgelerdeki çiftçilerin bilgi birikimini artırmak ve hayvancılık sektörüne katkıda bulunacak yeniliklerin yerinde incelenmesi için düzenlendi. Çiftçiler, program hakkında memnuniyetlerini dile getirdiler ve desteklerin doğru kullanımı konusunda bilgi sahibi olduklarını belirttiler.

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yeni destekleme modellerinin bölgedeki tarım ve hayvancılığa olumlu katkılar yapmasını hedefliyor.