-

Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa programı kapsamında Karacabey İlçesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkan Meral Akşener'e Bardır. İYİ Parti Karacabey'de üretici ve çiftçilerin sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyarette, Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı'nın çalışmalarına yönelik bilgi aldı.

Parti heyeti, Karacabeyli çiftçiler ve üreticiler ile bir araya gelerek, bölgenin sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini sundu. İYİ Parti'nin Karacabey ziyaretinde, partililer, vatandaşlar tarafından sevgi ve ilgiyle karşılandı.

Genel Başkan Akşener, Karacabey Belediye Başkanını makamında ziyaret ederek, yerel çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “Karacabeyli çiftçi, üretici, emekçi kardeşlerimizin yanındayız. Sorunlarını yerinde görmek, dertleriyle dertlenmek için buradayız” dedi.

Ziyaretin sonunda Akşener, kendilerini sıcak bir şekilde karşılayan ve misafirperverlik gösteren tüm Karacabeyli vatandaşlara teşekkürlerini iletti.