-

Gözden kaçırmayın

Tepebaşı İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Tuzcu, Kaymakam Sadettin Yücel'i Ziyaret EttiTepebaşı İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Tuzcu, Kaymakam Sadettin Yücel'i Ziyaret Etti

Rotary 2430 Bölge Federasyon Başkanı Kerem Muradi ve eşi Pınar Muradi, Eskişehir Rotary Kulüp Başkanları ile birlikte Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti. Bu önemli ziyaret kapsamında, Rotary Kulüpleri arasındaki iletişimi güçlendirmek ve ortak projelerde işbirliği yapmak amaçlanmaktadır. Kerem Muradi ve Pınar Muradi, Sayın Aksoy'a Rotary'nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve birlikte çalışma konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Bu ziyaret, Rotary'nin toplumsal sorunlara duyarlılık ve yardımseverlik prensipleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü göstermektedir. Rotary 2430 Bölge Federasyonu, Eskişehir Rotary Kulüp Başkanları ile birlikte, Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'un liderliği ve destekleriyle daha fazla kişiye ulaşma ve toplumun ihtiyaçlarını karşılamada önemli adımlar atmayı hedeflemektedir.

Bu anlamlı ziyaret, kurumlar arasındaki işbirliğinin önemini vurgulamaktadır. Kerem Muradi ve eşi Pınar Muradi, Rotary ve Eskişehir Rotary Kulüpleri adına Valimiz Sayın Aksoy'a teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte daha güçlü projelere imza atma ve toplumun faydasına çalışma sözü verdi.