-

Gözden kaçırmayın

Bolvadin Ticaret Borsası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Arıkan’a Ziyaret GerçekleştirdiBolvadin Ticaret Borsası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Arıkan’a Ziyaret Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün düzenlediği gezi programı kapsamında, devlet himayesinde olan çocuklar, tarihi değerleri yerinde görme ve ecdadımızın izini takip etme imkanı buldu. Bu etkinlikler, çocukların tarihe olan ilgilerini artırmayı ve milli bilinçlerini kuvvetlendirmeyi amaçlıyor.

Gezi programı süresince çocuklar, uzman rehberler eşliğinde önemli tarihi mekanları ziyaret etti. Çocuklar, bu sayede hem tarihi bilgi birikimlerini artırdı hem de tarih bilincini yerinde yaşama fırsatı elde etti. Etkinlik hakkında konuşan yetkililer, bu tür gezilerin çocuklar için eğitici ve öğretici olduğunu, onların gelişimine katkı sağladığını belirtti.

Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, benzer etkinliklerin devam edeceğini duyurarak, çocukların milli ve manevi değerlerini koruyarak yetişmesinin önemine dikkat çekti.