-

Gözden kaçırmayın

Bolvadin Ticaret Borsası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Arıkan’a Ziyaret GerçekleştirdiBolvadin Ticaret Borsası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Arıkan’a Ziyaret Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen denetimler, yerel halkın gıda güvenliği konusundaki beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Sinanpaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı gıda kontrol personelleri, 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında gıda satış ve toplu tüketim yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Denetimlerin amacı, gıda güvenliğini sağlamak ve halk sağlığını korumak. Bu kapsamda, satılan ve tüketilen gıdaların ilgili standartlara uygunluğu titizlikle incelendi. Denetimlerin sonuçları, mevzuata aykırı durumlarda gerekli yaptırımların uygulanmasını ve düzeltici önlemlerin alınmasını sağlıyor.

Sinanpaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin düzenli aralıklarla devam edeceğini ve halk sağlığını korumak adına titizlikle sürdürüleceğini belirtti. Denetimlerin sonuçları ve süreçle ilgili bilgiler Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından kamuoyuyla paylaşılacak.