-

Gözden kaçırmayın

Tepebaşı İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Tuzcu, Kaymakam Sadettin Yücel'i Ziyaret EttiTepebaşı İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Tuzcu, Kaymakam Sadettin Yücel'i Ziyaret Etti

Vatandaşlarımızın istek, talep ve şikayetlerine etkili ve hızlı çözümler üretebilmek amacıyla gerçekleştirilen Halk Toplantılarının bu haftaki durağı Başmakçı ve Dazkırı ilçeleri oldu. Vali Yiğitbaşı, düzenlenen Halk Toplantılarında vatandaşları tek tek dinledi.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, vatandaşların sıkıntılarına çare, isteklerine çözümler üretebilmek için Halk Toplantıları aracılığıyla onları dinlemeye devam ediyor. İscehisar ve Sandıklı ilçelerinin ardından bugün de Başmakçı ve Dazkırı ilçelerinde gerçekleştirilen Halk Toplantılarından vatandaşlarla bir araya gelen Vali Yiğitbaşı, kendisine iletilen talepleri dinledi.

İlgili kurum amirlerinin de hazır bulunduğu toplantıda vatandaşların ilettiği talep, istek ve şikayetlere çözümler üreten Vali Yiğitbaşı, gerekli gördüğü hususlarda ilgili kurum amirlerine gereğinin yapılması noktasında talimatlar verdi.