-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Önemli Bir Toplantıya Ev Sahipliği YaptıAfyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Önemli Bir Toplantıya Ev Sahipliği Yaptı

Afyonkarahisar'ın turizm potansiyelinin daha da geliştirilmesi için önemli bir adım atıldı. Afyonkarahisar Karayolları Şube Şefi Mahmut Erguvan, yeni görevine başlayan İl Kültür ve Turizm Müdürü Yusuf Altın'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Afyonkarahisar'ın kültürel mirası ve turizm olanaklarının geliştirilmesi için ortak çalışma konuları masaya yatırıldı.

Mahmut Erguvan, ziyaret sırasında Altın'a hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi. İl Müdürü Altın da ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, şehrin turizm potansiyelinin ön plana çıkarılması için ilgili kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını vurguladı.

Ziyarette, Afyonkarahisar'ın turizm potansiyelinin daha da geliştirilmesi üzerine projeler üzerinde de konuşuldu. Afyonkarahisar'ın kültürel mirası ve turistik değerleri daha geniş kitlelere tanıtmak adına yapılacak çalışmalara önem verildi. Ziyaret, karşılıklı iyi dilekler ve ortak çalışma hedefleriyle sona erdi.