-

Gözden kaçırmayın

Tepebaşı İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Tuzcu, Kaymakam Sadettin Yücel'i Ziyaret EttiTepebaşı İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Tuzcu, Kaymakam Sadettin Yücel'i Ziyaret Etti

Kaymakamımız Sayın Sadettin Yücel başkanlığında ilçemizde bağımlılıkla mücadele ilçe koordinasyon kurul toplantısı düzenlendi. Toplantıya ilgili kurum yetkilileri de katıldı.

Bağımlılıkla mücadele konusunda alınacak önlemleri ele almak amacıyla yapılan toplantıda, ilçemizdeki sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Kaymakamımız, bağımlılıkla mücadele konusunda büyük bir hassasiyet gösterilmesi gerektiğini vurgulayarak, koordinasyonun önemine değindi.

Toplantıda, polis, sağlık, eğitim, gençlik ve spor gibi ilgili kurumların temsilcileri de söz alarak, gerçekleştirdikleri çalışmaları ve sıkıntılarını dile getirdiler. Katılımcılar, bağımlılıkla mücadele stratejileri konusunda birlikte hareket etme ve bilgi paylaşımının önemine vurgu yaptılar.

Bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalığın artırılması ve önleyici tedbirlerin alınması için ilçemizde çalışmalara önem verileceği belirtildi. Toplantının sonunda, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili planlamalar yapıldı ve kararlar alındı.