-

Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kadın Kültür Evleri Koordinasyon Biriminde yapılan eğitim toplantısına katıldı. Toplantıda, WORLDEF E-Ticaret Vakfı Genel Sekreteri Serdar Ateş, Digiloop Kurucu Ortağı ve Dijital Pazarlama Yöneticisi Raşit Şeran, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Tuğçenur Ekinci Furtana ve aynı üniversitenin E-Ticaret Kulübü Başkanı Emirhan Kurtkulağı tarafından çeşitli eğitimler verildi.

Eğitimlerin ana temasını e-ticaret ve dijital pazarlama oluşturdu. Katılımcılar, e-ticaretin günümüzdeki önemi, dijital pazarlama stratejileri ve uygulamaları hakkında bilgi sahibi oldular. Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın da katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, kadın girişimcilerin dijital dünyada daha aktif olabilmeleri amaçlandı.

Toplantının amacı, bölgedeki kadın girişimcilerin dijital iş fırsatlarını daha iyi değerlendirmelerini sağlamak ve onları güncel pazarlama teknikleriyle donatmaktı. Katılımcılar, uzmanların verdiği eğitimler sayesinde, kendi işlerini nasıl dijital platformlarda büyütebilecekleri konusunda önemli bilgiler edindiler.

Bu konferans, Kadın Kültür Evleri Koordinasyon Birimi tarafından düzenlendi ve yerel girişimci kadınların gelişimine büyük katkı sağlamayı hedefledi.