-

Gözden kaçırmayın

Tepebaşı İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Tuzcu, Kaymakam Sadettin Yücel'i Ziyaret EttiTepebaşı İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Tuzcu, Kaymakam Sadettin Yücel'i Ziyaret Etti

Yeşilay Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilay Eskişehir Şube Başkanı Av. Ayşe Fert Dökmeci ve İl Millî Eğitim Müdürü Sinan Aydın ile birlikte Eskişehir Valisi Sayın Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Yeşilay'ın çalışmaları hakkında bilgi verildi ve ortak projeler konuşuldu.

Yeşilay Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç, ziyarette yaptığı konuşmada, madde bağımlılığıyla mücadelede Yeşilay'ın önemli çalışmalara imza attığını vurguladı. Ayrıca, Yeşilay'ın gençlere ve topluma sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırmak için faaliyetlerine devam ettiğini belirtti. Vali Sayın Hüseyin Aksoy ise bu önemli kuruluşun çalışmalarını takdirle karşıladığını ifade etti.

Yeşilay Eskişehir Şube Başkanı Av. Ayşe Fert Dökmeci, ziyaretin amacının Eskişehir'de yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak olduğunu dile getirdi. İl Millî Eğitim Müdürü Sinan Aydın ise Yeşilay'ın gençlere yönelik eğitim ve bilgilendirme çalışmalarının önemine değindi. İki kurum arasında yapılacak iş birliklerinin gelecekteki projeler için umut verici olduğunu belirtti.

Ziyaretin sonunda Yeşilay Genel Başkanı ve beraberindeki heyet, Eskişehir Valisi Sayın Hüseyin Aksoy'a teşekkür ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdiği için memnuniyetini dile getirdi. Vali Aksoy da Yeşilay'ın toplumu bilinçlendirme ve gençleri koruma konusundaki gayretlerini takdir ettiğini ifade etti. Ortak projelerin hayata geçirilmesi konusunda iş birliğinin önemine vurgu yaptı.