-

Gözden kaçırmayın

Bolvadin Ticaret Borsası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Arıkan’a Ziyaret GerçekleştirdiBolvadin Ticaret Borsası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Arıkan’a Ziyaret Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Afyonkarahisar Ticaret Borsası'nın iş birliği, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı'nın destekleriyle yeni bir Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Tesisi hizmete girdi. Bu tesis, çiftçilere büyük kolaylık sağlayacak bir adım olarak değerlendiriliyor.

Açılış törenine, Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hakan Şeref Olgun, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal ile il ve ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Konuşmalarda, bu yeni tesisin bölge çiftçileri için önemli bir yatırım olduğuna vurgu yapıldı. Tesiste ürünlerin daha güvenli ve uzun süre depolanabilecek olması, çiftçilere büyük bir avantaj sağlayacak.