-

Gözden kaçırmayın

Tepebaşı İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Tuzcu, Kaymakam Sadettin Yücel'i Ziyaret EttiTepebaşı İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Tuzcu, Kaymakam Sadettin Yücel'i Ziyaret Etti

Sayın Valimiz yaptığı konuşmada; "Hem dinimiz gereği hem de geleneklerimiz gereği bu bayramlaşma duygularını sürekli yaşıyoruz. Küskünlüklerin ortadan kalkacağı, dostluk ve dayanışmanın daha iyi bir noktaya geleceği bu bayram günlerini en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. İhtiyaç sahibi olan insanlar varsa onlara ulaşmak, büyüklerin ellerini öpmek ve hayır dualarını almak oldukça önemli ve kıymetli. Yarın aynı zamanda babalar günü. Ben başta şehit ve gazi babaları olmak üzere bütün babaların babalar gününü kutluyorum. Bugün bu ülkede özgürce bu bayrak altında yaşıyorsak bunu şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Mekanları cennet olsun. Gazilerimize de sağlık ve esenlikler diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir bayramı yaşamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Bu dayanışma kültürümüzün artarak devam etmesini diliyorum. Hepinizin bayramını kutluyorum." dedi.

Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Eskişehir protokol üyeleri, şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve ailelerinin katıldığı programın sonunda Sayın Valimiz ve eşi Hülya Aksoy Hanımefendi, katılımcıların bayramını kutladı.