-

Gözden kaçırmayın

Bolvadin Ticaret Borsası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Arıkan’a Ziyaret GerçekleştirdiBolvadin Ticaret Borsası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Arıkan’a Ziyaret Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar'da Ramazan Ayının Coşkusu Şehir Genelinde Hissedilecek

Afyonkarahisar, birbirinden renkli etkinliklerle dolu Şehr-i Ramazan programı ile Ramazan ayının manevi atmosferini canlı tutmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin en eski yerleşim yerlerinden biri olan ve tarihi mirasıyla ön plana çıkan bu güzel şehir, Ramazan ayı boyunca düzenlenecek etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmayı amaçlıyor.

Ramazan özelinde düzenlenecek olan kültürel ve sosyal faaliyetler, hem yerel halkın hem de kentin misafirlerinin Ramazan ayının spiritüel havasını teneffüs etmelerine olanak sağlayacak. Farklı mahallelerde düzenlenecek bu etkinlikler, Ramazan ayının manevi değerlerini, paylaşmayı ve birlikte yaşamanın güzelliklerini yansıtacak. Geleneksel Türk mutfağının en seçkin lezzetlerinin sunulacağı iftar sofraları da bu ayın olmazsa olmazları arasında yer alacak.

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi, Ramazan ayında düzenlenecek olan ‘Şehr-i Ramazan Etkinlikleri’ ile ilgili bir dizi organizasyon planladığını ve bu etkinliklerin Afyonkarahisar’ın manevi birliğini pekiştirmenin yanı sıra kültür ve turizm potansiyeline olumlu katkılar sağlayacağını belirtti. Tarih ve kültürle iç içe bir Ramazan deneyimi yaşamak isteyen herkesi Afyonkarahisar'a davet eden yetkililer, etkinlikler hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen ziyaretçilere kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti.

Kültür ve maneviyatın iç içe geçtiği bu etkinlik takvimi, Afyonkarahisar'ın Ramazan ayını kendi özgün dokusu içinde kutlama gayretini göstermekte ve tüm halkı bu manevi atmosferi birlikte yaşamaya çağırmaktadır. Ramazan ayının getirdiği hoşgörü, paylaşma ve dayanışma ruhu, Afyonkarahisar’ın tarihi sokaklarında ve meydanlarında yaşanacak etkinliklerle perçinlenecek.

#Afyonkarahisar #Ramazan #etkinlikler #maneviyat #kültür