-

Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, ulaşım ağının iyileştirilmesi için çalışmalar sürdürülüyor. Sandıklı Belediyesi, altyapı ve ulaşım hizmetleri kapsamında gerçekleştirdiği projelerden biri olan Yeni Sanayi Sitesi Caddesi'nin sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Bu çalışmanın, Yunus Emre Mahallesi'ne kolay ulaşım sağlamak amacıyla yapılıyor. Projenin tamamlanmasıyla bölge sakinlerine büyük bir rahatlama sağlanması bekleniyor.

Sıcak asfalt uygulaması, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından etkin bir şekilde koordine ediliyor. Bu çalışma sayesinde, bölgedeki trafik akışı düzenlenecek ve yolculuk konforu arttırılacak. Sandıklı'daki yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik geniş çaplı bir projenin parçası olarak değerlendirilen bu çalışmanın devam edeceği bilgisi verildi. Sandıklı Belediyesi, yeni yol yapımı ve iyileştirme faaliyetleri ile ilçeye değer katmayı ve vatandaşların daha konforlu bir yaşam sürmelerini sağlamayı hedefliyor.

Belediye yetkilileri, tamamlanan her projeyle ilçenin modern bir görünüme kavuştuğunu ve altyapı kalitesinin arttığını belirtiyor. Sandıklı Belediyesi'nin bu tür altyapı yatırımları, ilçenin sosyoekonomik gelişimine de olumlu katkılar sağlayarak vatandaşların beklentilerini karşılama yolunda büyük adımlar atıyor. #Sandıklı #altyapı #ulaşım #projeler