-

Gözden kaçırmayın

Tepebaşı İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Tuzcu, Kaymakam Sadettin Yücel'i Ziyaret EttiTepebaşı İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Tuzcu, Kaymakam Sadettin Yücel'i Ziyaret Etti

Uluköy Ortaokulu öğrencileri, 03-10 Ocak tarihleri arasında Afyonkarahisar'da düzenlenen Okul sporları Floor Curling müsabakalarında büyük başarı elde etti. Müsabakaların altı farklı kategorisinde mücadele eden Uluköy Ortaokulu takımı, takım halinde 6 kupa kazanarak İl Şampiyonasını rekor bir şekilde tamamladı.

Uluköy Ortaokulu, elde ettiği başarılar şöyle: Küçük Karma İl Şampiyonluğu, Yıldız Kızlar İl Şampiyonluğu, Yıldız Karma İl 2.'liği, Küçük Erkekler İl 2.'liği, Küçük Kızlar İl 2.'liği ve Yıldız Erkekler İl 3.'lüğü. Bu kategorilerde gösterilen üstün performans ile öğrenciler büyük bir başarı elde ettiler.

Başarılarının ardından öğrenciler, Okul Müdürleri ve Antrenörleri eşliğinde Kaymakam Kemal Duru'yu ziyaret etti. Kaymakam Duru, öğrencileri tek tek tebrik etti ve başarılarıyla gurur duyduklarını dile getirdi. Ayrıca öğrencilere ödüller vererek motivasyonlarını artırdı. Kaymakamımız, öğrencilere başarılarının devamını dileyerek, onlara çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Uluköy Ortaokulu, Afyonkarahisar'ı bölge müsabakalarında üç farklı kategoride temsil etme hakkı kazandı. Bu büyük başarı ile Uluköy Ortaokulu öğrencileri, bölgede de başarısını sürdürmek için mücadele edecek. #UluköyOrtaokulu #OkulSporları #FloorCurling #başarı #Afyonkarahisar