-

Gözden kaçırmayın

Tepebaşı İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Tuzcu, Kaymakam Sadettin Yücel'i Ziyaret EttiTepebaşı İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Tuzcu, Kaymakam Sadettin Yücel'i Ziyaret Etti

İdarecilerimiz, Aziz Milletimizin hizmetine kendilerini adayan büyük bir özveri ile çalışan devletimizin en temel unsurlarıdır. Devletimiz, insanımızın ihtiyaçlarını karşılamak için her alanda ve her zaman hazır bulunur. Bu kutsal görev, mülki amirler aracılığıyla yerine getirilir.

İdareciler, devletin ve hükümetlerin politikalarını başarıyla uygulamada, vatandaş memnuniyetini ve devletle vatandaş arasındaki bağları güçlendirme konusunda önemli bir rol oynarlar.

İdarecilerimiz, temsil ettikleri resmi kurumlarla birlikte, milletimizin her türlü ihtiyacını tespit eder ve devlet adına çözüm üretirler. Halkımızın güvenlik, huzur ve mutluluğunu sağlamak için özveriyle çalışırlar.

Ülkemizin her köşesinde, devleti ve hükümeti temsil etme onuruna sahip olan Mülki İdarecilerimizin 10 Ocak İdareciler Günü'nü içtenlikle kutlarım. Ebediyete intikal etmiş olan başta şehitlerimiz olmak üzere tüm idarecilerimize Allah'tan rahmet dilerim. Emekli olan idarecilerimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür dilerim. Görevlerine özveriyle devam eden tüm meslektaşlarıma ise başarılar dilerim.

#İdarecilerGünü #Devlet #Hizmet #Mülkiİdarecilerimiz #Güvenlik #Huzur #Mutluluk