-

Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'ün öncülüğünde gerçekleştirilen restorasyon ve peyzaj çalışmalarıyla birlikte, Sandıklı ilçesi köklü mirasına sahip çıkmaya devam ediyor. Son proje olarak Müradin Camii çevresinde yapılan çalışmalar, ilçenin manevi atmosferini yansıtmayı hedefliyor.

Başkan Dr. Çöl, Müradin Camii'nde bulunan Şeyh Hamza ve Şeyh Nurettin Hazretleri'nin türbelerinin restorasyon sürecini yakından takip ediyor. Restorasyon ekibiyle bir araya gelen Çöl, bu alandaki dönüşümün nasıl olacağı ve gelecek nesillere nasıl aktarılacağı konusunda bilgi alışverişinde bulunuyor.

Sandıklı ilçesinde Hz. Mevlana'nın felsefesi olan "Ne olursan ol yine gel" anlayışıyla manevi merkezlerin göz kamaştırıcı bir hale getirilmesi amaçlanıyor. Restorasyon ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, ilçeye turistlerin ve ziyaretçilerin daha fazla ilgi göstermesi hedefleniyor.

Sandıklı, tarihi mirası koruma ve yaşatma misyonuyla birlikte, bölgenin cazibe merkezi olma hedefine adımlar atmaya devam ediyor. Bu çalışmaların ilçenin kültürel zenginliğine ve turizm potansiyeline katkıda bulunması bekleniyor. #Sandıklı #Restorasyon #KültürelMirasaSaygı