-

Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Afyonkarahisar İl Kültür Turizm Müdürlüğü temsilcilerini ağırladı.

Kültür ve turizm konusundaki iş birliğini pekiştirmek adına gerçekleşen bu ziyarette, karşılıklı projeler ve planlar hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Ziyarete İl Kültür Turizm Müdür Vekili Adalet Atacan, Şube Müdürü Mevlüt Üyümez ve Sandıklı İlçe Kütüphane Müdiresi Fatma Burcu Erdoğdu katıldı.

Sandıklı'nın kültürel ve turistik potansiyelini daha da ileriye taşımak amacıyla yapılan görüşmelerde, ilçe için önemli projelerin hayata geçirilmesi konusunda iyi niyet temennileri iletilirken, başkan Çöl, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve nazik ziyaretleri için heyete teşekkür etti.

Özellikle Sandıklı’nın tarihi mirasını, doğal güzelliklerini ve kültürel zenginliklerini ön plana çıkaran çalışmaların ele alındığı toplantıda, ilçenin turizm altyapısının güçlendirilmesi ve turizm faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi gibi konuların sevk ve idaresi hakkında görüş bildirildi.

Bu buluşmanın, bölge turizmi için yeni fırsatların kapısını aralayacağı ve ilerleyen dönemlerde gerçekleştirilecek projelere ışık tutacağı belirtildi.

#Sandıklı #BelediyeBaşkanı #MustafaÇöl #Afyonkarahisar #İlKültürTurizmMüdürlüğü #projeler #turizm #toplantı