-

Gözden kaçırmayın

Dr. Mahmut Koçak'tan Selçuklu Mahallesi Muhtarı Öznur Hız'a Hayırlı Olsun ZiyaretiDr. Mahmut Koçak'tan Selçuklu Mahallesi Muhtarı Öznur Hız'a Hayırlı Olsun Ziyareti

17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıldönümünde, Eskişehir’de farkındalık yaratmak amacıyla bir etkinlik düzenlendi. Espark AVM’de açılan stantlarda AKUT ve AFAD ekipleri yer aldı. CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, bu stantları ziyaret ederek destek verdi.

Ziyaret sırasında Arslan, afet öncesi, sırası ve sonrasında görev yapan tüm kurum ve kuruluşlarla canları pahasına özveriyle mücadele eden görevlilere şükranlarını sunduğunu belirtti. Arslan, “Afetler konusunda daha bilinçli ve hazırlıklı olmak, can kayıplarını ve maddi zararları en aza indirmek için büyük önem taşıyor. Bu nedenle, afet bilinci oluşturmak ve toplumun bu konuda bilgi düzeyini artırmak adına bu tür etkinliklere katılım sağlamak önemlidir.” dedi.

Eskişehir'deki bu etkinlik, deprem gibi afetlere karşı toplumda farkındalık yaratmayı ve hazırlıklı olmayı amaçlayan bir dizi organizasyonun parçası olarak gerçekleştirildi.