-

Gözden kaçırmayın

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü: Çocuklara Sorumluluk Verilmesi ÖnemliEskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü: Çocuklara Sorumluluk Verilmesi Önemli

Kütahya Olgunlaşma Enstitüsü'nden 7 kişilik bir katılımcı grubu, 2023 yılı Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenici ve Personel Hareketliliği kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen 2023-1-TR01-KA122-ADU-000117618 numaralı "Yetişkin Eğitiminde Tematik Öğretim Yaklaşımı" isimli projenin uygulama aşaması için İspanya'ya hareket etti. Katılımcılar, 30 Haziran 2024 - 11 Temmuz 2024 tarihleri arasında proje hareketliliğini gerçekleştirerek planlanan faaliyetleri itinayla yerine getirdiler.

Projenin uygulama aşamasını başarıyla tamamlayarak yurda dönen katılımcılar, yaygınlaştırma faaliyetlerine başladılar ve bu faaliyetler 31 Ekim 2024 tarihine kadar sürecek. Projenin kazanımları, Kütahya Olgunlaşma Enstitüsü'nün kapasite gelişimini artıracak ve uluslararasılaşmasını sağlayacaktır.

İspanya dönüşü Kütahya Olgunlaşma Enstitüsü katılımcıları, İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT'i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, proje süreci ve elde edilen kazanımlar hakkında bilgi verildi. Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT, projeye katkılarından dolayı Olgunlaşma Enstitüsü katılımcılarına teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.