-

Gözden kaçırmayın

Dr. Mahmut Koçak'tan Selçuklu Mahallesi Muhtarı Öznur Hız'a Hayırlı Olsun ZiyaretiDr. Mahmut Koçak'tan Selçuklu Mahallesi Muhtarı Öznur Hız'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Afyonkarahisar'da AK Parti tarafından düzenlenen bir ziyarette, belediye başkan adayı ve parti üyeleri, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticileriyle bir araya geldi. Görüşmeler sırasında, spor ve sporculara yönelik desteklerin yeni dönemde de devam edeceği vurgusu yapıldı. Belediye başkan adayının spor alanındaki projeleri ve hedefine olan bağlılığı, seçim çalışmalarının önemli bir parçası haline geldi. Parti temsilcileri, spora verdikleri önemi tekrar vurgulayarak, yerel spor faaliyetlerine katkılarını artıracaklarını sözleştirdi. Özellikle amatör sporun gelişimi üzerinde durularak, bu tür etkinliklerin toplum içindeki önemi ve birleştirici gücüne dikkat çekildi.
#Afyonkarahisar #AKParti #belediyebaşkanı #spordesteği #yerelspor #amatörspor

Türkçe metin: Afyonkarahisar'da AK Parti tarafından düzenlenen bir ziyarette, belediye başkan adayı ve parti üyeleri, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticileriyle bir araya geldi. Görüşmeler sırasında, spor ve sporculara yönelik desteklerin yeni dönemde de devam edeceği vurgusu yapıldı. Belediye başkan adayının spor alanındaki projeleri ve hedefine olan bağlılığı, seçim çalışmalarının önemli bir parçası haline geldi. Parti temsilcileri, spora verdikleri önemi tekrar vurgulayarak, yerel spor faaliyetlerine katkılarını artıracaklarını sözleştirdi. Özellikle amatör sporun gelişimi üzerinde durularak, bu tür etkinliklerin toplum içindeki önemi ve birleştirici gücüne dikkat çekildi.