-

Gözden kaçırmayın

Dr. Mahmut Koçak'tan Selçuklu Mahallesi Muhtarı Öznur Hız'a Hayırlı Olsun ZiyaretiDr. Mahmut Koçak'tan Selçuklu Mahallesi Muhtarı Öznur Hız'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Afyonkarahisar'da sporun geliştirilmesine yönelik yeni projeler ortaya koyan İyi Parti'nin belediye başkan adayı, şehri bir spor kenti haline getirme hedefiyle harekete geçtiğini açıkladı. Sporun tüm paydaşlarıyla yapılacak istişareler sonucunda, spor tesislerinin geliştirilmesi ve alt yapının güçlendirilmesi planları üzerinde duruldu ve bu sayede hem çocukların sporla bütünleştiği hem de profesyonel takımların var olduğu bir şehir oluşturmayı amaçladığını belirtti. Bu kapsamda, ilgili parti yetkilileri ve spor camiasının önde gelen isimleriyle beraber bir dizi ziyaret gerçekleştirdiklerini ve bu ziyaretlerde spor kulüpleri dernekleri, spor yazarları birlikleri, hakemler ve antrenörler dernekleri gibi farklı gruplarla görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Aday, şehrin spor altyapısını güçlendirmek için toplumun tüm kesimlerinin görüş ve önerilerine açık olduklarını ve bu sayede Afyonkarahisar'ı spor alanında öne çıkarmayı hedeflediğini dile getirdi.
İyi Parti'nin Afyonkarahisar belediye başkan adayı, şehri spor kenti haline getirme hedefiyle harekete geçtiğini açıkladı. Spor tesislerinin geliştirilmesi ve alt yapının güçlendirilmesi planlarıyla çocukların sporla bütünleştiği ve profesyonel takımların var olduğu bir şehir oluşturmayı amaçladığını belirtti. Aday, spor camiasının önde gelen isimleriyle yapılan ziyaretler ve görüş alışverişleriyle şehrin spor altyapısını güçlendirmek için toplumun tüm kesimlerinin görüş ve önerilerine açık olduklarını dile getirdi.
#Afyonkarahisar #spor #proje #İyiParti