-

Gözden kaçırmayın

Dr. Mahmut Koçak'tan Selçuklu Mahallesi Muhtarı Öznur Hız'a Hayırlı Olsun ZiyaretiDr. Mahmut Koçak'tan Selçuklu Mahallesi Muhtarı Öznur Hız'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Afyonkarahisar'ın gelişimi için halkın görüşleri ve önerileri büyük önem taşıyor. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, şehrin potansiyelini tam anlamıyla ortaya çıkarmak ve bölgenin ihtiyaçlarına yönelik pratik çözümler bulmak amacıyla “Projem Afyon” adında yeni bir platform başlattı.

“Projem Afyon” web sitesi üzerinden (projemafyon.com) vatandaşlar tarafından sunulan projeler, şehrin kültürel, ekonomik ve sosyal hayatına yeni bir soluk getirebilecek nitelikte. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı bu platform aracılığıyla, tüm Afyonkarahisarlıları, şehirlerini ileriye taşıyacak yenilikçi fikirlerini paylaşmaya ve aktif birer katılımcı olmaya davet ediyor.

Platform, bireylerin yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri ve Afyonkarahisar’ın geleceğine yön verebilecekleri bir forum işlevi görüyor. Hemşehrilerimizin, “Benim de Afyonkarahisar için bir projem var” diyerek hevesle katkı sağladığı bu girişim, şehrin daha yaşanabilir hale gelmesi için katılımcı bir yönetim anlayışını benimsiyor.

Web sitesi üzerinden gelen öneriler değerlendiriliyor ve uygulanabilirliği konusunda uzman bir ekip tarafından inceleniyor. Yapılabilir ve etkili bulunan projeler, ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde hayata geçirilebilecek. Bu sürecin şeffaf bir şekilde yönetilmesi ve vatandaşların fikirlerinin somut sonuçlar doğurması amaçlanıyor.

“Projem Afyon” ile ilgili daha fazla bilgi almak, projenizi paylaşmak veya mevcut projeler hakkında fikir edinmek için projemafyon.com adresini ziyaret edebilir, görüş ve projelerinizi şehrin geleceği için sunabilirsiniz. Afyonkarahisar'ın her köşesinden, her yaştan insanın sesinin duyulduğu bir dönemi başlatmak için AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tüm vatandaşlarımızı iş birliğine ve aktif katılıma çağırıyor.

#Afyonkarahisar #ProjemAfyon #AfyonGelişiyor #KatılımcıYönetim #YenilikçiFikirler #YaşanabilirAfyon #AfyonkarahisarlılarUnutulmaz