-

Gözden kaçırmayın

Dr. Mahmut Koçak'tan Selçuklu Mahallesi Muhtarı Öznur Hız'a Hayırlı Olsun ZiyaretiDr. Mahmut Koçak'tan Selçuklu Mahallesi Muhtarı Öznur Hız'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Afyonkarahisar'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) etkin bir ziyaret programı gerçekleştirildiği belirtildi. MHP Afyonkarahisar İl Teşkilatı ve yerel parti yetkilileri tarafından düzenlenen bu ziyaretlerde, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'ın da bulunduğu bir heyet, Afyonkarahisar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek önemli bir inceleme gerçekleştirdi.

MHP İl Başkanı, MHP Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Merkez İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, partinin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olan isim, KAÇEP Başkanı ve yönetimi tarafından da ziyarete eşlik edildi.

Ziyaretin amacı, acil hizmetlerin önemine dikkat çekmek ve vatandaşların acil durumlarda başvurdukları 112 Acil Çağrı Merkezi'nin çalışmalarını yakından incelemekti. Merkez müdürü Tuncay Eroğlu, heyete merkezin faaliyetleri hakkında detaylı bilgilendirme yaptı.

Bu ziyaretin aynı zamanda MHP Afyonkarahisar İl Teşkilatının vatandaşların ve kurumların sorunlarına duyarlı bir şekilde yaklaştığını ve onlara destek verdiğini gösterdiği ifade edildi. Ayrıca, bu tür ziyaretlerin, parti çalışmalarının sadece politikadan ibaret olmadığını, aynı zamanda toplumsal sorunlar ve ihtiyaçlarla ilgilenen bir anlayış sergilediğini vurgulandı.

#MHP #Afyonkarahisar #ziyaret #parti #112Acil #çağrımerkezi