-

Gözden kaçırmayın

Dr. Mahmut Koçak'tan Selçuklu Mahallesi Muhtarı Öznur Hız'a Hayırlı Olsun ZiyaretiDr. Mahmut Koçak'tan Selçuklu Mahallesi Muhtarı Öznur Hız'a Hayırlı Olsun Ziyareti

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, partinin faaliyetleri çerçevesinde Genel Başkan Meral Akşener ile birlikte Sivas'a yapmış oldukları bir dizi ziyaret ve aday tanıtım toplantısına katıldı. Bu toplantılarda, İYİ Parti'nin il ve ilçelerde uygulanacak olan İYİ Belediyecilik anlayışını temsil edecek olan belediye başkan adayları tanıtıldı.

Yerel seçimlere doğru heyecanın arttığı bugünlerde, İYİ Parti'nin Sivas Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Mehmet Ceylan ön plana çıkarken, parti tarafından belirlenen ilçe belediye başkan adaylarının da halka tanıtılması gerçekleştirildi.

Milletvekili Hakan Şeref Olgun, tanıtım töreninde yapmış olduğu konuşmada, İYİ Parti'nin, halkın ve yerel dinamiklerin ön planda tutulduğu bir belediyecilik anlayışını benimsediğini ve bu anlayışın şehirlere yeni bir ivme katacağını dile getirdi. Olgun, özellikle "manda ve himaye tuzağı" olarak adlandırdıkları ittifak politikalarına taviz vermediklerini belirterek, milletin sesini duyuracak ve gerçek anlamda hizmet götürecek bir mücadele vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Adaylara başarı dileklerini ileten Olgun, aynı zamanda partinin kazanacağına olan inancını da paylaşarak, bu sürecin partisi, milleti ve memleketi için hayırlar getirmesini temenni etti.

Bu hareketli süreçte İYİ Parti'nin yerel seçimlerde büyük bir başarı elde etme hedefine odaklandığı ve il ilçelerdeki vatandaşların beklentileriyle uyumlu, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışını benimsediği görülüyor.

#İYİParti #HakanŞerefOlgun #MeralAkşener #Sivas #BelediyeBaşkanlığı #MehmetCeylan #YerelSeçimler