-

Gözden kaçırmayın

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.'den Sürdürülebilir Enerji Arzı ÇabasıOsmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.'den Sürdürülebilir Enerji Arzı Çabası

Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından ve Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği bir etkinlikte yerel iş dünyası temsilcileri ile bir araya geldi.

Doğanlar Holding bünyesindeki birçok başarılı firma ve markanın başındaki isim olan Doğan, Afyonkarahisarlı iş insanlarıyla tecrübelerini paylaştı ve kurumsallaşmanın önemini vurguladı.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın yönetim ekibi; Hüsnü Serteser, Mustafa Ali Çelikten, Yücel Albay, Hayrettin Güzbey ve diğer yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Davut Doğan, etkinlikte "İş'te Tecrübelerim" adlı kitabını imzaladı ve odanın yöneticilerine takdim etti.

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan plaket de Doğan'a sunuldu.

Etkinlik kapsamında, Davut Doğan'ın katılımıyla "Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma" konulu bir konferans düzenlendi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser açılış konuşmasında, Doğan'ın ülke ekonomisine katkılarından övgüyle bahsetti ve aile şirketlerinin kurumsallaşma sürecine dikkat çekti.

Afyonkarahisar için stratejik öneme sahip olan Yeşil OSB (Organize Sanayi Bölgesi) hakkında bilgi verdi ve bu projeye dair beklentilerini dile getirdi.

Doğan da konuşmasında aile şirketlerinin gelecek kuşaklara aktarılması ve sürdürülebilirliği için "aile anayasası"nın önemine işaret etti. Kendi aile şirketlerinde uygulanan 53 sayfalık aile anayasasından örnekler vererek, kurumsallaşmanın aile şirketlerinin uzun vadede başarılı olmaları için kritik olduğunu belirtti.

Panel soru-cevap bölümü ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Davut Doğan'ın ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser'in iş dünyası için değerli görüşlerini içeren bu etkinlik, Afyonkarahisar'daki iş insanlarına ilham kaynağı oldu.

#DavutDoğan #DoğanlarHolding #ATSO #Afyonkarahisar #işdünyası #kurumsallaşma #işetecrübeleri