-

Gözden kaçırmayın

Orman Yangını Sinanpaşa'da Kontrol Altına AlındıOrman Yangını Sinanpaşa'da Kontrol Altına Alındı

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin yarıyıl tatilinden önce keyifli ve öğretici bir hafta geçirmelerini teşvik etmek amacıyla 'Dönem Sonu Faaliyet Haftası' düzenliyor. Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen etkinlikte, sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılım sağlanması hedefleniyor.

Mithatpaşa Ortaokulu ve Aziziye İlkokulu öğrencileri, Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Öğrencilere, Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi'nin ücretsiz kurslardan, spor etkinliklerine, sanatsal faaliyetlere ve sosyal sorumluluk projelerine kadar birçok imkan sunduğu anlatıldı.

Öğrenciler, Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi'nin içerisinde bulunan Bilim Merkezi'nde keyifli ve heyecanlı anlar yaşadılar. Ayrıca Mutfak Atölyesi'nde özenle hazırlanan ikramlıklar da öğrencilere sunuldu.

Okul öğretmenleri ve öğrenciler, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya bu güzel merkezi ilçeye kazandırdığı için teşekkür etti. #MilliEğitimBakanlığı #DönemSonuFaaliyetHaftası #EmirdağBelediyesi #GençlikMerkezi