-

Gözden kaçırmayın

2024 Yılı 2024 Yılı "Emekliler Yılı" Kapsamında Sultan Divani Yurdunda Çekim Yapıldı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen Korfbol Gençler ve Yıldızlar Müsabakaları'nı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirdi. Gençler kategorisinde Yavuzoğlu Anadolu Lisesi birinci, Spor Lisesi ikinci, Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi üçüncü ve Özel ARAL MTAL dördüncü oldu. Yıldızlar kategorisinde ise Yavuzoğlu Ortaokulu birinci, Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu ikinci, Yeşilyurt Ortaokulu üçüncü ve Maver Kemal Aksoy Ortaokulu dördüncü sırayı aldı.

Müsabakaların sona ermesiyle birlikte dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen takdim etti. Kasapoğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlediğimiz korfbol müsabakaları sona erdi. Gençlerimiz bu müsabakalarda büyük bir mücadele sergilediler. Dereceye giren sporcularımızı ve takımlarımızı tebrik ediyorum. Tüm sporcularımıza başarılar dilerim. Gençlerimiz spor yapmaya devam etsin, sağlıklı bir yaşam sürsünler" şeklinde konuştu.

Kasapoğlu, korfbolun hem kadınlar hem de erkeklerin birlikte oynayabildiği bir spor branşı olduğuna dikkat çekerek, "Bu spor dalının ilimizde daha geniş bir kitleye yayılması için çalışmalarımız sürüyor. Afyonkarahisar'da korfbola ilginin artması bizi memnun ediyor" dedi.

#Afyonkarahisar #spor #korfbol #gençlik #müsabaka #madalya