-

Gözden kaçırmayın

Dr. Mahmut Koçak'tan Selçuklu Mahallesi Muhtarı Öznur Hız'a Hayırlı Olsun ZiyaretiDr. Mahmut Koçak'tan Selçuklu Mahallesi Muhtarı Öznur Hız'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Afyonkarahisar'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yöneticileri ve adayları, halkla buluşmak için bir dizi ziyaret ve etkinlik gerçekleştirdi. MHP'nin Afyonkarahisar teşkilatının düzenlediği etkinliklerde, yerel sorunlara yönelik çözüm önerileri ve geliştirilen projeler halka sunuldu.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve birçok parti yöneticisi, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ile birlikte halka hoş bir Cuma günü geçirmelerini diledi. İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve İl Yönetimi de ziyaretlere katıldı. Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve yönetimi ise halk ile samimi bir şekilde selamlaşarak, MHP'nin politikalarını ve vizyonunu anlattı.

Görüşmeler ve sohbetler, MHP'nin halkla ilişkilerini güçlendirebilmesi ve yerel problemleri dinleyerek çözüm üretebilmesi için önemli bir köprü görevi gördü.

MHP'nin Afyonkarahisar'da gerçekleştirdiği bu etkinlikler ve ziyaretler, iç politika ve yerel yönetimler açısından dikkat çekici bir gelişmeyi işaret ediyor. Parti, kentteki vatandaşlarla sürekli olarak temas halinde olarak siyasi çalışmalarına hız kazandırmayı hedefliyor.

#Afyonkarahisar #MHP #siyaset #halklailetişim #yerelproje #politika