-

Gözden kaçırmayın

2024 Yılı 2024 Yılı "Emekliler Yılı" Kapsamında Sultan Divani Yurdunda Çekim Yapıldı

Afyonkarahisar'da düzenlenen Okul Sporları Hentbol Küçükler müsabakaları, Tınaztepe Spor Salonu'nda gerçekleştirilen final müsabakalarıyla sona erdi. Erkeklerde A Grubu'nda Konya'dan Iyaş Selçuklu Ortaokulu birinci olurken, B Grubu'nda Afyonkarahisar'dan Işıklar Şeker Ortaokulu ve C Grubu'nda yine Konya'dan Konya Anadolu İmam Hatip Ortaokulu birincilik elde etti. Kızlarda ise A Grubu'nda Afyonkarahisar'dan Işıklar Şeker Ortaokulu, B Grubu'nda Eskişehir'den Doktor Halil Akkurt Ortaokulu ve C Grubu'nda ise Antalya'dan Nadire Konuk ve Ali Oğuz Konuk Ortaokulu birinci oldu.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, müsabakaların ardından yaptığı açıklamada, "Okul Sporları faaliyetlerimiz kapsamında düzenlenen Hentbol Küçükler Grup Müsabakaları sona erdi. Hem erkeklerde hem de kızlarda Afyonkarahisar'dan Işıklar Şeker Ortaokulu birinci oldu. Dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyorum." dedi.

Kasapoğlu ayrıca, Afyonkarahisar'ın spor kenti olma yolunda ilerlediğini vurgulayarak, "Bu müsabakalar, Afyonkarahisar'ın spor kenti olma hedefine ulaşma konusunda emin adımlarla ilerlediğimizin en güzel örneklerinden biridir. Sporu herkes için sevdirme ve yaygınlaştırma çabalarımızı sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

#Afyonkarahisar #OkulSporları #Hentbol #Küçükler #TınaztepeSporSalonu #IyaşSelçukluOrtaokulu #IşıklarŞekerOrtaokulu #KonyaAnadoluİmamHatipOrtaokulu #DoktorHalilAkkurtOrtaokulu #NadireKonukveAliOğuzKonukOrtaokulu #GençlikveSporİlMüdürü #İsmailHakkıKasapoğlu