-

Gözden kaçırmayın

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.'den Sürdürülebilir Enerji Arzı ÇabasıOsmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.'den Sürdürülebilir Enerji Arzı Çabası

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), mermer sektöründe uluslararası pazarda daha güçlü bir konuma gelmek amacıyla bir proje başlattı. Ticaret Bakanlığı'nın desteklediği "Afyon Mermeri Dünyanın Her Yerinde - Marble Earth" adlı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (UR-GE) projesi kapsamında önemli bir eğitim etkinliği düzenlendi.

Bu eğitim etkinliği, ATSO'nun hizmet binasında Ticaret Uzman Yardımcısı Rümeysa Okumuş'un denetiminde gerçekleşti. Etkinlikte, sektör temsilcilerine etkin satış teknikleri ve pazarlama stratejileri konusunda bilgi aktarıldı. UR-GE projesine dahil olan 32 farklı firma temsilcisinin katıldığı eğitim programı, bir gün boyunca devam etti ve ihracat performanslarını artırmak için önemli bilgiler sunuldu.

"Afyon Mermeri Dünyanın Her Yerinde - Marble Earth" projesi, yerel kaynaklardan elde edilen Afyon mermerinin dünya çapında tanıtılması ve pazarlanmasını hedefliyor. Bu proje ile bölge ekonomisi ve Türkiye'nin ihracatı için büyük bir potansiyele sahip olması bekleniyor. ATSO, Afyonkarahisar mermerini dünya pazarlarında daha görünür hale getirerek, sektör firmalarının rekabet güçlerini artırmayı amaçlıyor.

#Afyonkarahisar #MermerSektörü #URGE #Eğitim #MarbleEarth