-

Gözden kaçırmayın

2024 Yılı 2024 Yılı "Emekliler Yılı" Kapsamında Sultan Divani Yurdunda Çekim Yapıldı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tekvando İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Tekvando Büyükler İl Seçmeleri, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonunda gerçekleştirildi. Seçmelerin sonucunda dereceye giren sporcular, Afyonkarahisar'ı Türkiye Şampiyonası'nda temsil etme hakkı kazandı.

Kadınlar kategorisinde 46 kiloda birinci sırayı Nehir Şenkaya (Dazkırı Belediyesi) elde etti. Aynı kategoride ikinci sırayı ise Melike Ersoy (Taşoluk Belediyesi) aldı. 49 kiloda ise Zeynep Çakıroğlu (Ferdi) birinci sırada yer alırken, ikinci sıra Emine Ceren Durmuş (Taşoluk Belediyesi) ve üçüncü sıra Hatice Kocasarı (Dazkırı) tarafından paylaşıldı. 53 kiloda birincilik Aleyna Kalkan (Ferdi)'ın olurken, ikinci sıra Irmak Sude Arda (Dazkırı) ve üçüncü sıra Hatice Dönertaş (Taşoluk Belediyesi)'a aitti. 57 kiloda birincilik Emine Önder (Taşoluk Belediyesi) tarafından kazanılırken, ikinci sırayı ise Özlem Arık (Dazkırı) elde etti. 62 kiloda ise birincilik Eylül Seher Alkın (Ferdi) tarafından alındı. 67 kiloda ise Ayşe Kırkalı (Ferdi) birinci sıradaydı.

Erkekler kategorisinde ise 54 kiloda birincilik Yılmaz Basalak (Dazkırı Belediyesi)'a aitti. 58 kiloda Emir Mümin Altınay (Dazkırı) birinci sırayı aldı. 63 kiloda birincilik Halil Özdemir (Dazkırı)'in olurken, 68 kiloda Hüseyin Ekici (Dazkırı) birinci sırada yer aldı. Son olarak, 80 kiloda birincilik Oğuzhan Keyikpınar (Taşoluk Belediyesi) tarafından elde edildi.

Dereceye giren sporcular, 17-21 Ocak tarihleri arasında Muğla'da düzenlenecek Büyükler Türkiye Şampiyonası'na katılacaklar. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, dereceye giren sporcuları tebrik ederek, Türkiye Şampiyonası'nda başarılar diledi. #Tekvando #Afyonkarahisar #spor