-

Gözden kaçırmayın

Dr. Mahmut Koçak'tan Selçuklu Mahallesi Muhtarı Öznur Hız'a Hayırlı Olsun ZiyaretiDr. Mahmut Koçak'tan Selçuklu Mahallesi Muhtarı Öznur Hız'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Afyonkarahisar'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ön seçim heyecanıyla yerel demokrasi geleneğini sürdürdü. Uşak Milletvekili Ali Karaoba ve Burdur Milletvekili İzzet Akbulut liderliğinde, parti il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe örgütleri Çay ve Bolvadin ilçelerindeki ön seçim sürecine katıldılar.

Parti üyeleri, katılımcı ve şeffaf bir süreçte oy kullanarak belediye başkan adaylarını belirleme fırsatı buldular. CHP İl Başkanlığı, tüm aday adaylarına başarı dileklerini ileterek demokratik yarışın parti içi birlik ve beraberlik ruhunu güçlendireceğine vurgu yaptı.

"Mart'ın sonu bahar olacak" sloganıyla gerçekleşen ön seçimlerin sonuçlarına göre, CHP'nin politikaları ve ilkesel duruşu kazanan olacak. CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı, seçim sürecinin sonunda belirlenecek aday ile birlikte yerel seçimlerde güçlü bir başarı elde etmeyi hedefliyor.

#Afyonkarahisar #CHP #önseçim #demokrasi #belediyebaşkanı #aday #politika #ilke #seçimlar